Hallo

Ik ben Nicky,

Ik hou van lekker eten en drinken. Dat zullen ongetwijfeld mijn Arubaanse en Griekse roots zijn.  Eten, drinken, iedereen is van harte welkom om aan te schuiven.  gesprekken ontstaan andere tafel. Italiaanse lange lunches en diners zijn bekend en spreekt iedereen aan.

Waar word ik blij van:

  • Mijn vriendinnen
  • Rotterdam: Markthal
  • Sublime is mijn favourite radiozender
  • Podcasts over zelfontwikkeling
  • Dance festivals
  • Reizen: Italië, London, Barcelona

Netwerken betekent voor mij:

Verbinden

Authentiek contact leggen

9892

Ik ben opgegroeid met mijn moeder die heerlijk kan koken. Van haar heb ik geleerd om roti  en Johnny Cakes te maken.

Als ik foto’s van vroeger terugkijk dan zie ik veel vrolijke mensen en eten. Mijn droom was een Italiaanse familie aan lange tafels. Mijn gezin is wat kleiner gebleven maar niet minder gezellig.

We gingen elk jaar op vakantie naar Italië en ben ik verliefd geworden op het land en de inwoners.

Mijn toekomstdroom is om enkele maanden per jaar te mogen genieten in Italië waarbij ik mijn huis open stel voor het organiseren van Culinaire Business Retreats.

Het leren van de taal i.c.m. een roadtrip door Italie staat dan ook hoog op mijn bucketlist. Een paar maanden op zoek naar heerlijk eten en natuurlijk wijnen/prosecco... Love It!!

De rode draden in mijn leven zijn vriendschap, eten & drinken en gezelligheid. Het leven moet vooral leuk zijn.

Ik heb altijd duizend en een verschillende dingen. Op de lagere school vond ik mijn vriendinnen en alle gezelligheid erom heen veel belangrijker dan leren. “Wanneer ze net zoveel aandacht besteed aan haar schoolwerk als aan haar vriendinnetjes dan komt het wel goed.“

“Het leven is een feest, je moet alleen de slingers ophangen”