Over WD&N

Hallo

Mijn naam is Nicky Roner, ondernemer sinds 2011. In 2012 kwam ik in contact met Wine, Dine & Network en werd in 2014  eigenaar van deze mooie community.

Ik hou van lekker eten en drinken. Dat zullen ongetwijfeld mijn Arubaanse en Griekse roots zijn.  Eten, drinken, iedereen is van harte welkom om aan te schuiven.  gesprekken ontstaan andere tafel. Italiaanse lange lunches en diners zijn bekend en spreekt iedereen aan.

STYLEDWAY, creator van content en esthetisch beeld

Waar word ik blij van:

  • Mijn vriendinnen
  • Rotterdam
  • Sublime is mijn favorite radiozender
  • Podcasts over zelfontwikkeling en business
  • EDM dance festivals
  • Reizen: Italië, London, Barcelona

Netwerken betekent voor mij verbinden & authentiek contact leggen.

Ik ben opgegroeid met mijn moeder die heerlijk kan koken. Van haar heb ik geleerd om roti en Johnny Cakes te maken.

Als ik foto’s van vroeger terugkijk dan zie ik veel vrolijke mensen en eten. Mijn droom was een Italiaanse familie aan lange tafels. Mijn gezin is wat kleiner gebleven maar niet minder gezellig.

We gingen elk jaar op vakantie naar Italië en ben ik verliefd geworden op het land en de inwoners.

Mijn toekomstdroom is om enkele maanden per jaar te mogen genieten in Italië waarbij ik mijn huis open stel voor het organiseren van Culinaire Business Retreats.

Het leren van de taal i.c.m. een road trip door Italië staat dan ook hoog op mijn bucketlist. Een paar maanden op zoek naar heerlijk eten en natuurlijk wijnen/prosecco... Love It!!

 

LiSt_2019_10_21_2

De rode draden in mijn leven zijn vriendschap, eten & drinken en gezelligheid. Het leven moet vooral leuk zijn.

Ik heb altijd duizend en een verschillende dingen. Op de lagere school vond ik mijn vriendinnen en alle gezelligheid erom heen veel belangrijker dan leren. “Wanneer ze net zoveel aandacht besteed aan haar schoolwerk als aan haar vriendinnetjes dan komt het wel goed.“

“Het leven is een feest, je moet alleen de slingers ophangen”

Scroll naar boven